Gratis advertentie handboogspullen

Uw overtollig handboogsport materiaal een tweede leven gunnen.

Elke handboogsporter heeft er wel eens mee te maken. Een overvloed aan spullen voor de handboogsport die nooit meer gebruikt worden zoals vizieren, stabilisatiesets of een enkele stabilisator. Latten, middenstukken en andere onderdelen voor de handboogsport kunt u nu gratis te koop aanbieden op hansnl.nl. Gratis adverteren, na registratie, registreren gratis.

Het enige wat u hoeft te doen is u te registreren en vervolgens de advertentie aanmaken. Hierbij is het mogelijk om een of meerdere foto's van uw product toe te voegen. Dit is allemaal heel eenvoudig gemaakt via formulieren die u slechts in hoeft te vullen. Registreer u voor handboogspullen en uw advertentie wordt gezien. Heeft iemand interesse in uw materiaal dan klikt die eenvoudig op de knop CONTACTEER AUTEUR en u krijgt een mailformulier naar de aanbieder. Deze mail zal verstuurd worden naar de aanbieder. Contact op die manier is veilig. Nog beter is het feit dat u als handboogsporter geen last heeft van rare reacties op biedingen op uw spul zoals bij Marktplaats vaak wel het geval is. Handboogspullen verkocht door een handboogsporter zijn vaak beter van kwaliteit dan op gratis marktplaatsen. Dit is heel logisch, men komt elkaar tegen op wedstrijden en toernooien. Rotzooi willen we elkaar niet aansmeren. Vermeld wel even om welk merk het gaat en of het aluminium of carbon is. Ook uw pijlen kunt u te koop aanbieden.

Nadat uw advertentie geplaatst is kan deze eenvoudig gedeeld worden op uw Facebookpagina of in groepen op Facebook. Dit scheelt u enorm veel werk en bereikt een groot aantal handboogsporters.

Indien u interesse hebt in het plaatsen van uw materiaal, snel even registreren en u hebt toegang tot het plaatsen van gratis advertenties.
Bent u al geregistreerd log dan even in INLOGGEN

Na inloggen kunt u uw advertentie gratis plaatsen door nu in het menu op het submenu-item "Advertentie plaatsen handboogsport" te klikken. Dit submenu-item verschijnt pas na inloggen.