Joomla Handleidingen

Veel van de joomlasites die gebouwd heb zijn voor verenigingen, clubs en instellingen. Dit alles gebeurd op basis van vrijwilligerswerk en het zal u niet verbazen dat ik dan ook veel tijd kwijt ben in het adviseren en ondersteunen van mensen die dergelijke sites bij moeten houden. Er zijn dan ook veel terugkerende vragen en hierop zijn meestal dezelfde antwoorden van toepassing. De handleidingen kunnen gaan over foto uploaden, een knop, link, anker, verwijzing maken. Natuurlijk ook een menu-item verwzijzen naar een artikel. Maar ook over joomla extensies, modules en plugins. Veel gebruikte componenten en modules in joomla door mij gebruikt zijn JCEeditor en RSForm. Maar ook vragen over templates in artisteer of gekochte en gratis templates zal ik proberen te beantwoorden. 

Om het u en mij wat makkelijker te maken zal ik proberen beknopte handleidingen te maken voor de meest voorkomenden vragen. Sommige handleidingen zullen afgeschermd zijn voor publiek omdat ze specifiek bedoeld zijn voor een bepaalde site en om veiligheidsredenen niet voor publiek toegankelijk zijn. Heb u een probleem of vragen met betrekking tot uw joomlasite die ik voor u gebouwd heb, schroom dan niet en neem contact met mij op. Ook voor mensen waar ik geen site voor gebouwd heb mogen rustig reageren via mijn contactformulier.  Scroll naar beneden en kijk of de handleiding die u nodig heeft er bij zit.

Pagina invoegen joomla artikel

Soms is er zoveel tekst in een artikel dat gekoze moet worden voor opdeling in verschillende pagina's

Lees meer...

Een link knop anker verwijzing in joomla artikel

Hoe maak je een link, knop, anker of andere verwijzing in een joomla-artikel. Voor uw webmaster gesneden koek

Lees meer...

Knop als verwijzing in artikel met code class

Soms is het nodig een knop te maken in een joomla artikel. Er is helaas geen standaard procedure of icoon die dat voor u snel regeld.

Lees meer...

Foto plaatsen uploaden joomla JCE editor

Een terugkomend probleem voor velen van u is het plaatsen van een foto in een artikel en nog erger, het plaatsen van meerdere foto's tegelijk.

Lees meer...