RSDirectory producten mooi presenteren

RSDirectory voor joomla is een component om advertenties te plaatsen in uw joomla site.

hansnl kan u hierbij adviseren en helpen. Advertenties laten plaatsen via eenvoudige formulieren, gratis en betaald. 

Advertenties RSDirectory

Op zoek naar een module of component waar u advertenties mee kan plaatsen of laten plaatsen op een joomla site ? RSDirectory is dan zeer geschikt. Of het nu gaat om autoverkoop, huizenverkoop, wat voor artikelen en zaken dan ook. U kunt het allemaal regelen met rsdirectory. De naam van dit component doet iets heel anders vermoeden maar klik maar eens op de site van RSJoomla en spit dit component maar eens uit. U zal versteld staan van de vele mogelijkheden.

Op deze site van hansnl, word op twee verschillende manieren gebruik gemaakt van dit component. Het laten zien van schilderijen, en eventuele prijs, maten, met of zonder lijst, en het gedeelte handboogsport waarin handboogschutters na registratie gratis hun overbodige handboogspullen te koop 61 rsdirectorykunnen aanbieden. Er kan gemakkelijk een of meerdere foto's worden toegevoegd aan een advertentie. U bepaald wat gratis is en wat betaald moet worden. Op die manier kunt u misschien wel geld genereren met uw website.

Het is vervolgens heel makkelijk om een carousel te maken waarin de door u bepaalde producten voorbij komen op een pagina zie hieronder.