SEO Joomla website google zoekvriendelijk

Een mooie internetsite maken is een, gevonden worden in Google via SEO is andere koek.

hansnl kan u behoeden voor grote fouten en uw pagina vindbaar maken in zoekmachines.

Ook al ziet uw site er nog zo gelikt uit, als niet aan een aantal voorwaarden wordt voldaan zal u site alleen gevonden worden indien in een zoekmachine ongeveer de correcte naam van uw site wordt ingetypt. Die kans is natuurlijk klein als iemand op zoek is naar een dienst of product. Het beste zou zijn als u spijkers verkoopt en iemand typt spijkers in op Google dat u site dan bovenaan in de zoekresultaten zou verschijnen. Dan is de vindbaarheid optimaal. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, immers er zijn meer bedrijven die spijkers verkopen, maken of er zijn foto's van spijkers die ook tot zoekresultaten lijden.

Het is daarom van belang dat de SEO (search engine optimization) goed geregeld is op uw site en dat belangrijke keywords, metatags en beschrijvingen aanwezig zijn op de juiste plaaats. Ook uw teksten moeten aan een aantal criteria voldoen om gevonden te worden door bijvoorbeeld google. Het is een steeds moeilijker worden spel om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen, want surfers op het internet klikken vaak in de eerste pagina van de zoekresultaten op een link. Uw ranking in Google is dus belangrijk.

Een mooi voorbeeld van de zaken goed regelen is de pagina op de site van mijn dochter Linda haar site is The Nailcode
De pagina waar u op terrecht komt is dermate goed voorzien van metatags, keywords en beschrijving en zit tekstueel zo goed in elkaar, dat die boven aan de lijst in google komt als je "solar nagels verwijderen"  intypt in de zoekregel van google. Tekst en naam van de pagina sluit perfect aan op waar het hier over gaat. 

Er wordt beweert dat er niet meer door google gekeken word naar bovenstaande maar google maakt gebruik van diverse databases verspreid over de hele wereld. Er zullen vast nog databases zijn die wel rekening houden met bovenstaande en dan is Google hier ook van afhankelijk lijkt mij. Hoe dan ook, een goede site met de juiste keywords, beschrijving, titel en metatags zal zeker niet lager in de ranking komen door dit goed te regelen.

Er komt veel bij kijken om uw site optimaal te laten fungeren en SEO is daar een onderdeel van. Mindert Aardema van Netspecialist maakte hiervoor een complete video cursus waarin je leert hoe je je Joomla website kunt optimaliseren voor Google. Meer dan 100 video's over SEO voor Joomla. Klik rechts op de advertentie voor meer info.seocover

Natuurlijk zal een site gemaakt door hansnl voor u, voldoen aan de meeste eisen die gesteld worden voor een optimale SEO.
Ook uw reeds bestaande joomlasite voorzien van de juiste keywords, metatags, title, author, etc etc kan door hansnl.nl ook voor u gedaan worden. Toegang tot de backend van uw site is dan wel nodig.