Webshop Joomla online verkoop op internetsite

Als u plannen hebt een eigen webwinkel te openen dan is joomla een perfecte basis.

Handig, alles in een, internetsite en webshop. hansnl kan het voor u maken met virtuemart in joomla. Gemakkelijk zelf onderhouden.

Gratis webshop? Gelooft u het echt? Want laten we eerlijk zijn gratis bestaat bijna niet meer in deze wirwar op het WWW. Er is altijd wel een beperking in gratis aanbiedingen. Het uiterlijk, de kleuren, of u moet commissie betalen bij verkoop. Uw bepaald toch hoe u site er uit ziet, niet de gratis aanbieder. Met de juiste template kan in joomla voldaan worden aan uw eisen qua layout en kleur. Dat zal bij "gratis" niet het geval zijn. Uw eigen domeinnaam en uw eigen webwinkel samengevoegd in uw eigen site. U kunt uw producten promoten, meer over u en uw bedrijf vertellen, foto's laten zien en wat nog het meest belangrijke is, uw omzet verhogen of op zijn minst stabiel houden.

In Joomla kan perfect VirtueMart ingebouwd worden en kunt u uw producten, hoeveel het er ook zijn, promoten en online verkopen. Hier komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken, zoals dat de basis, uw Joomlasite goed moet zijn opgebouwd.cover online workshop joomla webshop
Hiervoor is heel veel te vinden op het WWW en als u net als ik autodidactisch bent ingesteld kunt u bijna alles zelf doen of leren te doen.

Joomla eenmaal onder de knie, is VirtueMart goed te doen. Hiervoor hoeft u echt geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben. Logisch denken en handelen maar ook fouten durven te maken is hier wel een must.
Gelukkig zijn er veel help onderwerpen over beide zaken, zowel Joomla, als VirtueMart te vinden op het internet. Duizenden tutorials zijn te vinden. Nog handiger is het als u de online cursus van Mindert Aardema (Netspecialist) aankoopt. Met behulp van deze cursus wordt u stap voor stap uitgelegt hoe VirtueMart te instaleren en op te bouwen. Natuurlijk wordt u ook wegwijs gemaakt in het betalingsverkeer voor de online aankopen. De cursus is in het Nederlands wat het aanzienlijk makkelijker maakt om te begrijpen.

Dus als uw site up-to-date is in Joomla en u hebt uw SEO goed in orde dan is het slechts een zaak van goed virtuemart opbouwen en laat dan de klanten en hun bestellingen maar komen. Bent u echter niet in staat om dit allemaal zelf te doen vanwege tijdgebrek, of te grote twijffels of u dit wel allemaal aankan, dan is er altijd nog hansnl om u te helpen deze klus te klaren.

 Natuurlijk is het ook mogelijk als u bang bent voor moeilijke gevallen met betalingsverkeer om een vorm van catalogus te maken. Hierdoor promoot u wel u producten of diensten maar kunnen bezoekers niet rechtstreeks kopen en betalen. Zeker bij de wat duurdere producten en diensten wil u er zeker van zijn dat uw klant tevreden is. Virtuemart in catalogus mode is dan uitstekend geschikt. 

Het hoeft niet persee virtuemart te zijn om uw producten aan de man te brengen. Een veel eenvoudiger methode is RSDirectory. Dit is een betaalde extensie die in joomla wordt geinstaleerd en kunt u zelfs u klanten de mogelijkheid bieden producten te koop aan te bieden na registratie op uw site.
Lees hier meer over op mijn pagina op hansnl  over rsdirectory.