Joomla websites bouwen onderhouden hansnl.nl

Veel bedrijven en instellingen zien tegenwoordig het nut in van een goede internetsite.

Sterker nog, u telt niet meer mee als u geen site hebt voor uw bedrijf of instelling.

Waar 100 jaar geleden de telefoon zijn intrede deed en onmisbaar was voor zakendoen is dat nu het WWW. Het hoeft nauwelijks betoog dat de snelle moderne tijd met al zijn social media u moet kunnen vinden via het WWW. Er gaan veel verhalen de rondte die u wellicht afschrikken om zelf aan de slag te gaan met een site en dat is ook niet zo vreemd, want er zitten inderdaad nogal wat haken en ogen aan het maken van een goede website. Uw site moet immers een verlengde zijn van uw huisstijl, welke dienst u de bezoeker wilt verlenen en hoe de bezoeker eventueel met u in contact kan komen. Als u verkoop wilt plegen via een site wordt het alweer ietsje gecompliceerder vanwege veiligheid van levering en betaling die goed geregeld moeten zijn. Natuurlijk is uw logo van groot belang en indien u wenst kan hansnl u logo ontwerpen of digitaliseren in b.v. photoshop. Ook is het mogelijk beweging in uw logo te maken om op het www nog meer op te vallen. Joomla basis 488

Fundering website

Het belangrijkste is de fundering van uw website. Met een Joomla website hebt u een gedegen fundering en heel veel mogelijkheiden om uw site naar uw wensen in te stellen. Met de ontelbare extensies, modules en plugins is bijna alles te realiseren. Bovendien word het CMS joomla regelmatig vernieuwd en daarmee is veiligheid relatief goed geregeld. Hansnl kan u alles vertellen wat er mogelijk is met een Joomla website, en of die geschikt is voor u. Ook voor vragen over al bestaande joomlasites kan vaak een antwoord worden gegeven. Of het nu gaat over het instaleren van Joomla, het kiezen van een hoster of het instaleren van componenten en extensies. Bij hansnl kunt via mail of telefonisch heel veel aan de weet komen.

Joomla Templates

Het uiterlijk van uw site wordt bepaald door de z.g template. Deze kan helemaal door hansnl ontworpen worden maar ook eventueel door uzelf. Hiervoor zijn handige tools en cursussen beschikbaar. Maar bedenk wel dat tegenwoordig een site responsive moet zijn en dat wordt voor het grootste gedeelte geregeld in de template. U wilt natuurlijk niet dat uw site er niet mooi uit ziet wanneer die bekeken wordt op een smartphone of tablet. Bij normale beeldschermen en mobiel gebruik, uw site moet ten alle tijden goed werken. Op mijn pagina joomla templates ga ik hier uitgebreid op in. En niet onbelangrijk, een gekochte of free template kan vaak heel goed in de CSS door hansnl worden aangepast.

Joomla SEO 

Natuurlijk is het belangrijk dat uw site goed gevonden wordt op het www. Het is daarom van belang dat de keywords, metatags en omschrijvingen van uw pagina's optimaal zijn voor bijvoorbeeld Google. De SEO (search engine optimization) moet goed geregeld zijn op uw site. Al snel na het bouwen van uw site zal deze gevonden worden door google door de juiste instellingen toe te passen en u wegwijs te maken in schrijven van teksten etc. Immers de basis moet goed zijn maar wat u toevoegt aan uw site moet ook kloppen en vindbaar zijn.
Mocht u beslissen om zelf u site te willen bouwen of onderhouden dan staan hier rechts een paar slimme links naar cursussen die u online kunt volgen voor niet al te veel geld. U wilt immers niet opnieuw het wiel uitvinden. Deze cursussen gemaakt door Mindert Aardema zijn zeer leervol en makkelijk te volgen. Maar de wondere wereld van bijvoorbeeld Google is veranderlijk en men moet op de juiste manier op het juiste moment inspringen op veranderingen.

Conclusie Joomla website

U houdt zich waarschijlijk liever bezig met het besturen van uw bedrijf en heeft waarschijnlijk niet voldoende tijd om een joomla website te maken. Hansnl kan deze taak voor u overnemen en een passende site maken. Aan uw wensen zal zo veel mogelijk tegemoet gekomen worden en indien u wel over het nodige portie doorzettingsvermogen beschikt kunt u nadien de site zelf bijhouden. Om die reden instaleerd hansnl het z.g. CMS (Contentmanagementsysteem) van Joomla. Dan kunt u nog alle kanten op.
Hansnl kiest steevast voor Joomla omdat in dit systeem bijna alles mogelijk is van eenvoudige teksten tot complete registratiemogelijkheden met alle toeters en bellen die u maar wenst.