Schilderijen aanbiedenHanden Michelangelo hansnl

Bij hansnl.nl uw schilderij kopen of te koop aanbieden. Gratis uw schilderij adverteren. Of het nu abstract, een winterlandschap, gewoon landschap

een stadsgezicht, klassiek  of over dieren gaat, zelfs uw schilderij met als thema stilleven kan u plaatsen. Iedereen die iemand in het gezin heeft die schildert, heeft hetzelfde probleem, het ene na het andere schilderij wordt gemaakt. Na een aantal jaren wordt de verzameling schilderijen te groot en u kunt nu eenmaal niet alle schilderijen aan de muur hangen. Natuurlijk is een goede tip, uw schilderij te koop aanbieden. Geef uw schilderij een tweede kans en bied het te koop aan op hansnl.nl  Er kan gekozen worden uit de onderstaande categorie├źn. Mocht uw categorie er niet bij zitten dan maken we die gewoon gratis voor u aan. Gratis uw schilderij adverteren, wie wil dat nou niet? Maar bent u op zoek naar een schilderij dan is er vollop keuze om een of meerder schilderijen te kopen. Kijk in de diverse categorien of er een schilderij bij zit wat u aanspreekt. Klik op het plaatje en alle gegevens van dat schilderij zoals schilder, maten, wat voor verf en prijs zult u te zien krijgen. Hebt u interesse in een schilderij dan klik op auteur en via mail komt u direct in contact met de maker van het schilderij of schilderijen.

Gratis adverteren

Op deze site mag u uw schilderijen of schilderij gratis adverteren. Gratis adverteren is niet meer zo normaal tegewoordig als het lijkt. Op Facebook zal uw melding snel naar beneden zakken en op Marktplaats zal u het risico lopen van rare biedingen en contacten. Op hansnl is adverteren gratis en de bezoekers van deze site zijn daadwerkelijk geïntereseerd in schilderijen. Dus de kans is groot dat een reactie ook een serieuze reactie is op uw schilderij. Om gratis adverteren mogelijk te maken moet u wel even registreren. Ook dit is gratis. Zie hieronder hoe dat moet.

  • Abstract
  • Stilleven
  • Winterlandschappen
  • Landschappen
  • Dieren
  • Klassiek
  • Stadsgezichten

Registreren

Voor het plaatsen van een advertentie moet u zijn geregistreerd en moet u inloggen voor u een advertentie kan plaatsen. U hoeft slechts in te vullen wat u te koop hebt of naar op zoek bent en eventueel een of meerdere foto's uploaden en op verzenden te klikken. U zult een bevestiginsmail krijgen naar het u ingevulde E-mailadres. Kies hieronder uit de juiste registratie mogelijkheid. Registratie is gratis.

REGISTREREN VOOR SCHILDERIJEN AAN TE BIEDEN

Bent u al geregistreerd log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

LOG IN

Bent u al ingelogd ga dan naar SCHILDERIJ TOEVOEGEN